Acasă Hoteluri

Hoteluri

CHÂTEAU PURCARI 

Château Purcari is located in a picturesque area in the south-east of Moldova, just 60 km from the Black Sea. Modern technology and traditional refinement of Purcari, located in the countryside between the Dniester River and the Black Sea, are among green hills. At the Château there are legendary cellars that have remained unchanged since 1827, keeping the wealth of the country – the famous collection of ancient Purcari wines.

Château Purcari este locul unde confortul întâlnește tradiția, iar peisajele de poveste îți taie respirația. Situat la doar câteva sute de metri de Nistru  și la 130 km de Marea Neagră, Purcari constituie un ecosistem aparte. Acesta are în preajmă două lacuri pitorești și este înconjurat de podgorii, care, în ansamblu, creează o atmosferă de neuitat. Aici se află renumitele beciuri construite în 1827, care păstrează o adevărată comoară – cunoscuta colecție de vinuri vintage, cu sticle datând din 1948.

 

 

Hotelul este situat într-un cadru pitoresc, departe de stresul urban. Toate camerele sunt construite în stilul chalet. Oaspeții hotelului se pot bucura și de câteva servicii suplimentare oferite de locație, precum tenis de masa sau tenis de camp, pescuit, plimbări cu bicicletele și hidrobicicletele, iar pentru cei mici este amenajat un teren de joacă. La solicitare, se oferă și servicii de transfer de la aeroportul internațional din Chișinău (la 103 km distanță).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

,,Marion”

Hotelul „Marion” este situat chiar la intrarea în orașul Ștefan Vodă , în vecinătate cu parcul şi restaurantul „Casa Sărbătorii”. Nu departe, la 3 km de hotel se află o frumoasă pădure cu diverse specii de pasări și animale, care prezintă un interes pentru amatorii de vânătoare. Aproape de hotel se află și „Asociația de vânătoare şi pescuit”.

h2